nieuws

Pensioenboeken van Aegon Adfis

Archief

De fiscaal-juridische afdeling van Aegon heeft twee boeken geschreven over het onderwerp pensioen.

De medewerkers van Aegon Adfis stelden eerder dit jaar het boek ‘Levensverzekeringen in de wet IB 2001’ samen. De grote belangstelling daarvoor heeft inmiddels geleid tot de 4e druk. Deze maand zijn verschenen ‘Juridische aspecten van verzekerde pensioenen’ en ‘Fiscale aspecten van pensioen’. In de eerste uitgave wordt een overzicht gegeven van de recent ingevoerde en aangekondigde wet- en regelgeving. De tweede uitgave zoemt in op de praktische gevolgen van de Wet fiscale behandeling van pensioenen.
De boekjes werden op 12 oktober tijdens een Aegon Adfis-seminar uitgedeeld aan driehonderd tussenpersonen. Ze zijn aan te vragen bij Aegon: tel. 070-344.89.55 of e-mail persvoorlichting@aegon.nl.

Reageer op dit artikel