nieuws

OOM verkort looptijd van Global Traveler-verzekering

Archief

OOM Verzekeringen heeft de looptijd van de kortlopende Global Traveler Verzekering teruggebracht van vijf naar twee jaar.

Met deze wijziging van de looptijd zegt de verzekeraar in staat te zijn de premies en de voorwaarden voor twee jaar te kunnen garanderen. “De totale kosten van de verzekering zijn nu van tevoren inzichtelijk, waarmee de verzekering nog beter aansluit bij de situatie in het buitenland voor bijvoorbeeld backpackers die vaak verplicht de basisverzekering behouden. Nu kan door de premiestelling en de gespreide betalingsoptie deze verzekering als aanvulling op een basisverzekering of ‘woonlandpakket’ dienen”, aldus directeur Jelle Visser.
De Global Traveler-verzekering is een flexibele buitenlandverzekering waarbij gekozen kan worden uit diverse dekkingen, waaronder ziektekosten (kostprijsdekking), reis, ongevallen, SOS, rechtsbijstand, avp, inboedel en molest. Wanneer een periode langer dan twee jaar nodig is, kan de klant kiezen voor de langlopende variant die een ongelimiteerde duur heeft en ook geen eindleeftijd kent.

Reageer op dit artikel