nieuws

ONVZ weer op radio en tv

Archief

Ziektekostenverzekeraar ONVZ is sinds deze week weer op tv. Het gaat om twee oude spots en een nieuwe.

In het begin van deze week heeft ONVZ de spot met de ‘duik in het zwembad’ herhaald. Nu wordt de spot met de ‘blote voeten op het grind’ weer uitgezonden plus een nieuwe spot met een man die yoga-oefeningen doet. Ook de nieuwe spot laat eerst het gezicht zien van iemand die het moeilijk heeft en toont dan waar de betrokkene mee bezig is. De spots worden uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3, National Geographic en Discovery Channel. De verzekeraar sponsort overigens ook de documentaireserie The Human Body op Discovery Channel (maandagsavond van 23.00-24.00 uur, tot en met 25 november).
Vorige week is ONVZ opnieuw gestart met de radiospots van vorig jaar. Ze zijn te horen op Radio 2, Radio 3FM. Sky Radio, Radio 538 en Business Nieuws Radio.
De nieuwe spot van ONVZ.

Reageer op dit artikel