nieuws

Ohra geeft steengrill en espressoapparaten cadeau

Archief

Wie bij Ohra de ziektekostenpolis ZorgBewust Plan sluit, krijgt een cadeau: bijvoorbeeld een draagbare radio, espressoapparaat of een steengrill.

Ohra adverteert met paginagrote krantenadvertenties voor het ZorgBewustPlan, een polis die er in drie varianten is. Wie zo’n polis sluit, mag een cadeau uitzoeken en heeft daarbij de keuze uit: een discman, een digitale pc-camera, een elektrische steengrill, een soundsystem met cd-speler, een digitale draagbare radio en een espresso-apparaat.
Ohra-woordvoerder Rik van Zutphen zegt desgevraagd dat er lang op gestudeerd is of dergelijke geschenken passen in de profilering van een zorgverzekeraar. “Er is uiteraard over gepraat of het niet beter zou zijn om met zorggerelateerde cadeautjes te komen, zoals een elektrische tandenborstel, een elektrisch massagevoetbad of een voordelig bezoek aan een kuuroord. Wat meespeelde, was dat we in ons relatiemagazine Vast & Zeker regelmatig dergelijke aanbiedingen hebben gehad, hetgeen vaak geen succes was. Het ging dan weliswaar om kortingsaanbiedingen en niet om geheel gratis zaken, dus misschien gaat de vergelijking niet geheel op. Hoe dan ook, ons reclamebureau heeft onderzocht wat voor soort cadeautjes mensen graag willen hebben. En daar is dit aanbod uitgerold.”

Reageer op dit artikel