nieuws

OBP van start met hypothekensite

Archief

NVA-lid OBP Groep uit Houten is een internetsite gestart waar bezoekers hypotheekrentes kunnen vergelijken en offertes kunnen aanvragen. De site levert volgens OBP wekelijks zo’n vijftig reacties op.

Op www.hypotheekrenteoverzicht.nl zijn de rentetarieven van circa dertig geldverstrekkers te raadplegen. Daarnaast kan de maximale hypotheek worden berekend en kan online een offerte worden aangevraagd. Ook kan via e-mail of telefonisch een gesprek met een adviseur worden aangevraagd.
Volgens OBP, gevestigd in Houten, komen er wekelijks ongeveer vijftig reacties binnen. “Dat zijn bezoekers die een offerte aanvragen of een gesprek willen met een adviseur”, zegt marketingmedewerkster Silvy Verheggen. De reacties komen vanuit het hele land. “Aan de hand van een telefoongesprek bepalen we of er een adviseur langs gaat voor een gesprek. Er moet wel een redelijke kans zijn dat er daadwerkelijk een hypotheek wordt gesloten”, aldus Verheggen.
OBP, dat voor 25% in handen is van Amev, telt vijftien hypotheekadviseurs en biedt op de site hypotheken aan met een rentetarief vanaf 2,8% (1 jaar vast).

Reageer op dit artikel