nieuws

NVGA

Archief

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantie-agenten (NVGA) kent twee nieuwe gezichten

Peter Lijbers, algemeen directeur van Friesland Bank Assurantiën en Friesland Bank Assuradeuren, is de opvolger van Gert-Jan Bilderbeek, die bestuurlijk secretaris was. Bilderbeek blijft overigens als juridisch adviseur aan de NVGA verbonden. Ook nieuw in het bestuur is Jos van der Poel, directeur-eigenaar van Van der Poel Assuradeuren in Zoeterwoude. Hij neemt de plaats in van Stef Kroezen. Afscheid Per 1 juli zwaait Ton Schröder af als directeur bij Rialto Verzekeringen. Schröder (55), die zijn vertrek begin januari had aangekondigd, heeft de afgelopen tien jaar leiding gegeven aan deze bijzondere verzekeringsmaatschappij, die bij zijn aantreden nog Terminus heette. Er wordt hem op dinsdag 19 juni van 16.30 tot 18.30 uur een receptie aangeboden in de Arendshoeve, Molenlaan 14 Bergambacht. Overleden Op 65-jarige leeftijd is overleden Johan Bosma, die tot zijn pensionering expert was bij Lengkeek, Laarman & De Hosson. Bosma heeft sinds 1981 bij Lengkeek gewerkt, na een eerdere carrière in de aannemerij.

Reageer op dit artikel