nieuws

NVA-lid koopt NBVA-kantoor op

Archief

NVA-lid Titulaer & Westerterp in Breda neemt per 1 januari volgend jaar branchegenoot Bax Verzekeringen (NBVA) in Etten-Leur over.

De overname omvat de assurantieportefeuille en het hypotheekbedrijf van Bax Verzekeringen, waarmee Titulaer & Westerterp al enige jaren nauw samenwerkt. Directeur/eigenaar Theo Bax wil zich vanaf volgend jaar meer gaan richten op zijn bedrijven voor o/g-makelaardij en projectontwikkeling.
De samenwerking met Titulaer & Westerterp wordt voortgezet op het gebied van hypotheken en financiële planning. Daartoe wordt een vestiging van Bax Makelaardij ondergebracht in het pand van Titulaer & Westerterp aan de Seeligsingel in Breda. Omgekeerd neemt het NVA-lid zijn intrek in het kantoor van Bax in Etten-Leur voor verkoop van verzekeringen en hypotheken.
Met de overdracht van assurantieportefeuille en hypotheekbedrijf gaan drie medewerkers van Bax mee over naar Titulaer & Westerterp. De totale bezetting komt daarmee op 22 medewerkers. Het NVA/NVGA-kantoor heeft volmachten van AXA, Amev, Delta Lloyd, Europeesche en Das Rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel