nieuws

NVA-kantoren nemen NBVA-collega’s over

Archief

Twee NVA-kantoren, H. Jansen Groep in Winterswijk en Van Berkel en Geers in Tilburg, zijn op acquisitiepad. Beide kantoren hebben een NBVA-lid overgenomen.

Met de aankoop van NBVA-lid Meenink van Erven Assurantiën in Lichtenvoorde per 1 oktober stijgt de omzet van de H. Jansen Groep tot boven de ( 50 mln. Het aantal medewerkers beloopt nu veertig, inclusief de zes medewerkers van Meenink van Erven. Binnen de directie zal Robert Meenink de leiding hebben over de nieuwe business-unit Financiële Planning. De vijf andere business-units zijn: Particulieren, Bedrijven, Pensioenen, Transport, en Volmachten.
Eerder dit jaar kocht de groep een levenportefeuille (Zurich) via de curator van het ‘omgevallen’ hit-en-runkantoor Van der Klink Groep in Ommen.
Het financieel advieskantoor Van Berkel en Geers heeft zich vorige maand verzekerd van de aankoop van plaatsgenoot Timmermans Assurantiën, eveneens een NBVA-lid. “Om gezondheidsredenen moet eigenaar Jos Timmermans zijn werkzaamheden tot een minimum beperken” is de verklaring voor deze overname. De portefeuille en een binnendienstmedewerker worden samengevoegd met de organisatie van Van Berkel en Geers, die zeventien medewerkers heeft.

Reageer op dit artikel