nieuws

Nivre opent register voor kandidaat-experts

Archief

Om startende experts meer bij activiteiten te betrekken, gaat het Nivre per 1 januari een subregister voeren voor kandidaat-Registerexperts.

In het subregister, dat wordt opgenomen in het register dat jaarlijks door het Nivre wordt uitgegeven, staat open voor schade-experts die minimaal één jaar aaneengesloten fulltime werkzaam zijn en zijn begonnen met de opleiding tot Registerexpert. Het entreegeld en de jaarlijkse bijdrage bedragen beide e 125.
Inschrijvingen gelden voor maximaal zes jaar en geven geen recht op het voeren van een titel. Wel worden de kandidaat-experts betrokken bij alle Nivre-activiteiten. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het Nivre-secretariaat, tel. 010-242.85.55, of via secretariaat@nivre.nl.

Reageer op dit artikel