nieuws

Nieuwe website voor CZ

Archief

Zorgverzekeraar CZ heeft de website vernieuwd. De site (www.cz.nl) is ingericht naar de wensen van de klant en is een samensmelting van de bestaande website www.cz.nl en de medicijninfo-site www.czmedicinfo.nl.

Bij het openen van de site kan de bezoeker kiezen tussen twee onderwerpen: verzekeringen of gezondheid. Onder de knop Verzekeringen staat alle informatie die met verzekeringen te maken heeft, zoals vergoedingen, premieberekeningen, aanvragen offertes, doorgeven van wijzigingen en het sluiten van verzekeringen.
De knop Gezondheid ontsluit een gezondheidscentrum op internet. Naast informatie over gezond leven en ziektes, kan de bezoeker ook deelnemen aan forums, tests doen en online persoonlijk advies vragen aan een deskundige zoals een fysiotherapeut, diëtiste of verloskundige. Verder is er een medische encyclopedie aanwezig, waar uitleg wordt gegeven over tal van medische onderwerpen.
De nieuwe site zal komend jaar nog verder worden verfijnd, onder andere met interactieve mogelijkheden, zoals rekenmodules.

Reageer op dit artikel