nieuws

Nieuwe opleiding voor cliëntenremisiers

Archief

De Hogeschool van Amsterdam/Brabant start een opleiding voor cliëntenremisiers. De opleiding is speciaal gericht op assurantie- en hypotheekadviseurs.

De eerste opleidingen starten eind oktober en begin november in Amsterdam, Breda, Utrecht, Zwolle en Sittard. De opleiding duurt elf dagdelen, verspreid over zes dagen. De cursist leert tijdens de opleiding op eenvoudige wijze rendementen, looptijden, jaarbetalingen en doelvermogens berekenen. Na een succesvolle afronding ontvangt de cursist het Hogeschooldiploma STE Cliëntenremisier Vermogensplanning.
De nieuwe opleiding loopt vooruit op mogelijke wettelijke maatregelen omtrent het beleggingsadvies. De opleiding kan ook in-company gegeven worden. De kosten bedragen ( 5.400. Meer informatie: tel. 076-525.06.49.

Reageer op dit artikel