nieuws

Nieuwe eurosoftware voor intermediair Zwolsche

Archief

Zwolsche Algemeene heeft afgelopen week nieuwe eurosoftware verstuurd aan het intermediair. Het betreft offertesoftware voor alle levenproducten van de verzekeraar.

De nieuwe eurosoftware moet het intermediair ondersteunen bij de overgang van de administratieve systemen naar de euro. De tussenpersoon kan de offertes voor de producten zowel in guldens als in euro’s printen.
De nieuwe software is verder uitgebreid met een rekenmodule voor de ‘Flexibele beleggersrekening’, die gekoppeld is aan de ZA-Select Effecthypotheek. Deze rekenmodule kan zowel zelfstandig als in combinatie met een hypotheekanalyse gebruikt worden. Zo kan bijvoorbeeld inzichtelijk gemaakt worden wat de gevolgen zijn voor de netto maandlasten als een klant zijn spaargeld op een beleggersrekening stort en vervolgens via deze rekening (een deel ) van zijn hypotheeklasten voldoet.
Aan de introductie van de nieuwe software is tevens een actie gekoppeld voor de Effecthypotheek. Hiervoor geldt dat in de maanden november, december en januari het intermediair kan sparen voor leuke uitstapjes met collega’s. Afhankelijk van het aantal gesloten hypotheken kan het kantoor een avondje gaan karten, een slipcursus volgen of een dagje op het circuit in Zandvoort verdienen. Voorwaarde is dat deze hypotheek gesloten wordt bij arrangementspartner MNF Bank.

Reageer op dit artikel