nieuws

Nieuwe campagne van FDC Hypotheekadviseurs

Archief

De landelijke opererende keten FDC Hypotheekadviseurs heeft een nieuwe campagne laten ontwikkelen met het doel de naamsbekend te vergroten. De campagne is deze maand van start gegaan.

Het grootste deel van het substantiële budget wordt opgesoupeerd door een tv-spot die 60 dagen achter elkaar op de beeldbuis verschijnt. Een nieuwslezer vertelt iets over hypotheken en koppelt daaraan een prijsvraag waarop drie keuze-antwoorden mogelijk zijn. Kijkers kunnen via het intoetsen van een 06-nummer meedingen naar een tegoedbon van f 300, te besteden bij een winkelketen voor doe-het-zelvers. Dit ‘quizspel’ is telkens te zien via Nederland 1 op uiteenlopende tijdstippen.
De naamsbekendheid-campagne wordt verder ondersteund door een informatiekrant die via de 50 vestigingen in het land wordt verspreid onder belangstellenden.

Reageer op dit artikel