nieuws

Nieuwe campagne Amersfoortse

Archief

De Amersfoortse is vorige week een nieuwe reclamecampagne gestart. Voor de campagne zijn twee televisiespots en vier radiospots gemaakt.

Met de nieuwe commercials – die voor een langere periode zijn ontwikkeld – wil De Amersfoortse zich nog nadrukkelijker profileren als ‘specialist in inkomensverzekeringen’.
Bij de tv-spots, die zijn te zien op Nederland 1, 2 en 3, RTL4, Net5 en Discovery Chanel, gaat het om hilarische situaties. De ene tv-spot laat een man zien die na een diner als warming up met zijn vriendin mee mag naar de slaapkamer maar dan blijkt niet te kunnen presteren. De andere tv-spot laat een man zien die op een luchthaven in het buitenland arriveert en daar de verkeerde taxichauffeur kiest, namelijk een die – zonder dat de reiziger het ziet – er met zijn bagage vandoor gaat.
In de radiospots, die vanaf 26 november te beluisteren zijn, wordt telkens één verzekeringsvorm belicht, zoals de aov, de pensioenverzekering en de collectieve en individuele ziektekostenverzekering. De spots zijn te horen op Radio 2, Sky Radio en Classic FM.
De campagne zal begin volgend jaar worden uitgebreid met – nog te ontwerpen – print-advertenties.

Reageer op dit artikel