nieuws

Nieuwe autoclub biedt leden ook verzekeringen

Archief

De Safe Traffic Club, een nieuwe club voor automobilisten, gaat haar leden naast pechhulp ook verzekeringen aanbieden.

In samenwerking met Orion Direct wordt een volledig verzekeringspakket ontwikkeld. “Dat zijn niet alleen polissen voor alles wat rolt, maar ook woon- en reisverzekeringen”, aldus een woordvoerder. Leden van de club kunnen door het volgen van trainingen premiekorting krijgen. “Daarbij moet je denken aan veiligheidstrainingen en trainingen in het rijden met een caravan”. Safe Traffic wil de verzekeringen binnen twee maanden gaan aanbieden.
Via KPN wil de club op grote schaal leden gaan werven. Bij het KPN-abonnement voor de vaste telefoon kan de abonnee het Nationale Safe Traffic Pakket activeren, waarmee men in 2002 gratis verzekerd is van hulp bij pech onderweg in de Benelux. De hulp is via een gratis alarmnummer of via praatpalen langs de weg op te roepen. Safe Traffic claimt 33% goedkoper te zijn dan andere hulpdiensten. Daarnaast bellen KPN-abonnees met het Safe Traffic-pakket 12,5% goedkoper.

Reageer op dit artikel