nieuws

Nieuwe aanbieder van internet- faciliteiten voor intermediair

Archief

Onder de naam Pinwork is deze maand een nieuwe aanbieder van een reeks internetfaciliteiten voor het intermediair actief geworden.

Een van de motoren achter Pinwork is Kees Schumm, die tevens Schumm Financial Planning & Employee Benefits in Bergschenhoek runt. Schumm: “Uitgangspunt van ons denken is, dat veel assurantietussenpersonen nog geen homepagina hebben. En veel van de tussenpersonen die dit wel hebben, hebben moeite deze site actueel te houden en regelmatig te voorzien van nieuwe zaken.”
Pinwork heeft daarom voor het intermediair modulair opgebouwde, gelabelde homepages ontwikkeld. De tussenpersoon krijgt een eigen domeinnaam en de betreffende eigen site zal worden gehost door Smartpages. De eindconsument kan op de site van diens tussenpersoon offertes aanvragen, berekeningen maken (zoals jaarruimte-berekening, inboedelwaardemeter) en formulieren downloaden.
Voor het intermediair zijn er diverse faciliteiten op de hoofdsite van Pinwork. Op die site worden fiscale cijfers en vakinhoudelijke zaken gepubliceerd en is er ook een maatschappijformulieren-bibliotheek in PDF-formaat. In ontwikkeling zijn nog een forumpagina en een elektronische nieuwsbrief.
Waar de naam Pinwork vandaan komt? Schumm: “Het gaat om een associatie met pinnen, in dit geval het inloggen op de site”. Meer informatie is te vinden op: www.pinwork.nl.

Reageer op dit artikel