nieuws

Nibe-SVV: basisopleiding inkomensverzekeringen

Archief

Nibe-SVV is gestart met de opleiding Basis Sociale Zekerheid Inkomen, die onderdeel uitmaakt van het nieuwe curriculum Inkomen en Arbeidsongeschiktheid.

De basisopleiding is vooral bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de sociale inkomensverzekeringen, zoals beginnende acceptanten en schadebehandelaars inkomensverzekeringen die de opleiding Inleiding Verzekeringsbedrijf al hebben gevolgd.
In Basis Sociale Zekerheid Inkomen worden de mogelijke aanspraken uit hoofde van de publieke sociale inkomensverzekeringen behandeld. De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt circa tachtig studie-uren. De opleiding is verkrijgbaar als zelfstudie met elektronische ondersteuning (e 195) en met mondelinge begeleiding (drie lesdagen, e 615). Het examen wordt afgenomen door de Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA).
Vanaf maart zijn binnen het nieuwe curriculum Inkomen en Arbeidsongeschiktheid de vervolgopleidingen Basis Individuele Inkomensverzekeringen en Basis Collectieve Inkomensverzekeringen verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel