nieuws

NHL breidt schadepakket uit met mobiliteit

Archief

Nieuwe Hollandse Lloyd (NHL) heeft het Particulier ZekerPakket uitgebreid met verzekeringen rond het thema mobiliteit. Het pakket bestaat uit een combinatie van basisschadeverzekeringen.

Eind vorig jaar werd Mijn-Woning+ geïntroduceerd als eerste onderdeel van het pakket. Daarin zijn zeven verzekeringen opgenomen voor woning en inboedel. Nu is daaraan de rubriek Mijn-Mobiliteit toegevoegd. Deze omvat de personenautoverzekering, de ongevallenverzekering inzittenden, de schadeverzekering inzittenden en de verkeersrechtsbijstandsverzekering. De laatste drie zijn als bijverzekering niet apart te sluiten.
De personenautoverzekering kent een bonuskorting tot 75% en een bonusbescherming bij schade. Ervaren automobilisten van 55 jaar en ouder krijgen extra korting.
Verzekerden die minimaal twee hoofdverzekeringen sluiten uit het pakket, betalen geen polis- en prolongatiekosten en geen toeslag (normaal 6%) bij maandbetaling. Verder heeft NHL de offerteprogrammatuur aangepast. Naast de offerte- en aanvraagmogelijkheid is de optie van een snelle premieberekening toegevoegd.
Het Particulier ZekerPakket wordt later uitgebreid met de rubriek ‘Mijn-Vrije Tijd’.

Reageer op dit artikel