nieuws

Netpolis breidt productenpakket uit

Archief

Netpolis, een initiatief van Bulle Assurantiën, heeft het productenpakket op haar site uitgebreid met onder meer consumptief krediet.

Tegelijkertijd is de website van Netpolis (www.netpolis.nl) in een nieuw jasje gestoken..”Door de voortdurende sterke groei in zowel bezoekersaantallen als het aantal verzekerden ontstond de behoefte aan een nieuwe site met meer functionaliteiten en een grotere capaciteit”, vertelt directeur Henry Bulle. Behalve Netpolis, dat verzekeringen biedt voor auto’s, motor, oldtimers en bestelauto’s, heeft Bulle ook nog de site www.omnipolis.nl.
Nieuwe functionaliteiten op Netpolis zijn onder meer een ‘opzegalarm’, een dekkingsadvies bij de premieberekening van een autoverzekering en een virtuele ideeënbus. Met het opzegalarm, dat de verzekerde waarschuwt als de opzegtermijn van de oude polis in zicht is, hoopt Bulle de overgang van polissen van andere maatschappijen naar Netpolis soepeler te laten verlopen.
In samenwerking met Omnikrediet biedt Netpolis nu tevens consumptief krediet aan. In eerste instantie persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Voor uitbreidingen op het gebied van verkeersverzekeringen voert het bedrijf op dit moment onderhandelingen met diverse verzekeraars.
Vertrouwen
In tegenstelling tot andere online financiële dienstverleners zegt Bulle “uitstekende resultaten” te boeken via internet. De nieuwe productie in het eerste half jaar zou ( 7 mln bedragen. Het aantal uitgebrachte online offertes in het eerste half jaar bedraagt 25.000.
Bulle zegt verder dat hij met Netpolis inmiddels het break-evenpoint bereikt heeft en met een solide winstontwikkeling de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet”.
Netpolis, dat al in het bezit was van het Web Trader keurmerk, conformeert zich op de nieuwe site ook aan de Gidi-standaard. “Dit betekent”, zegt Bulle, “dat Netpolis haar dienstverlening en werkwijze heeft beschreven en hierover in volstrekte openheid communiceert met haar relaties”. Bulle zegt de eerste online intermediair te zijn die zich conformeert aan deze vrijwillige gedragscode.

Reageer op dit artikel