nieuws

Neerlandia hangt verhaalsdekking aan avp

Archief

Neerlandia van 1880 komt in mei met een vernieuwde aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (avp) en een bijbehorende verhaalsrechtsbijstanddekking.

De verhaalsdekking ondersteunt de verzekerde bij het verhalen van schade op een aansprakelijke derde. Neerlandia van 1880 wordt risicodrager voor de rechtsbijstanddekking. In verband hiermee is onlangs van de Pensioen- en Verzekeringskamer vergunning verkregen voor het uitoefenen van de rechtsbijstandbranche. Het risico wordt grotendeels herverzekerd bij DAS die ook de rechtsbijstand gaat verzorgen. Neerlandia van 1880 werkte tientallen jaren samen met DAS. “Onze makelaardij bemiddelt voor alle DAS-polissen”, zegt marketingmanager Maarten Keijser. Over de inhoud van de verhaalsdekking en de vernieuwingen op de avp kan Keijser nog niets zeggen. “We leggen de laatste hand aan de voorbereidingen.”
Neerlandia van 1880 en DAS tekenen het contract. Zittend v.l.n.r.: Eric Pouw, algemeen directeur van DAS, Pieter Loyson, algemeen directeur Neerlandia, en Bernard Stouten, sectormanager schade Neerlandia. Staand v.l.n.r. Astrid Veltman-Rops, salesmanager DAS en Ina Magré, accountmanager DAS.

Reageer op dit artikel