nieuws

NBVA sluit zich aan bij Stichting Pensioenkijker.nl

Archief

De NBVA heeft zich aangesloten bij de Stichting Pensioenkijker.nl, die zich inzet om het pensioenbewustzijn van de Nederlanders te vergroten.

“Ook de NBVA beschouwt het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid het publiek erop te wijzen dat het belangrijk is om goed op de hoogte te zijn van het opgebouwde pensioen”, motiveert de standsorganisatie haar stap.
De Stichting Pensioenkijker.nl heeft november uitgeroepen tot pensioenmaand. Begin vorige week is een campagne gestart die met name vrouwen van 25 tot 40 jaar bewust moet maken van momenten in hun leven die invloed kunnen hebben op hun pensioen. Daartoe worden onder meer radiospotjes uitgezonden.
Organisaties
De Stichting Pensioenkijker.nl (www.pensioenkijker.nl) werd dit voorjaar opgericht op initiatief van het Coördinatieorgaan Samenwerkende Ouderenorganisaties en wordt medegedragen door een groot aantal organisaties: CNV, CNV Jongeren, Consumentenbond, FNV, FNV Vrouwenbond, Nibud, Ombudsman Pensioenen, Sociale Verzekeringsbank, Unie van Beroepspensioenfondsen, Verbond van Verzekeraars en de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen.

Reageer op dit artikel