nieuws

NBVA lanceert sectie Financiële Planning

Archief

De kersverse sectie Financiële Planning van de NBVA is begin deze maand voor de eerste keer bijeen geweest. De bijeenkomst trok 140 leden.

De doelstelling van de nieuwe NBVA-sectie is het faciliteren en ondersteunen van de leden bij het integreren van financiële planning in hun organisatie en advisering naar de klant. De tussenpersonenorganisatie zegt blij te zijn met de grote belangstelling.
Tijdens de bijeenkomst gingen sprekers Steven van Eijk en Peter Menten van het Instituut voor Fiscale Kennisoverdracht (IFK) in op het thema ‘de leuke kant van financiële planning’. Wilbert Schellens, lid van de sectiecommissie Financiële Planning, ontvouwde de plannen voor komend jaar. Er staan twee plenaire bijeenkomsten op het programma en vijf regionale cursussen, in samenwerking met het IFK.
Leden van de sectie krijgen jaarlijks het Memo Financiële Planning toegestuurd en wie zich voor 1 maart opgeeft, krijgt een gratis abonnement op het vakblad Financiële Planning.

Reageer op dit artikel