nieuws

Nationale Borg op extranet

Archief

ING-dochter Nationale Borg, gespecialiseerd in bankgaranties en fraude- en geldverzekeringen voor de zakelijke markt, heeft het extranet BorgOnline geopend.

Via dit extranet kunnen klanten informatie inwinnen over de eigen portefeuille, nieuwe garanties aanvragen en wijzigingen doorgeven.
Veel van de gegevens over de eigen portefeuille, zoals de bestaande overeenkomsten, afgegeven garanties, de nog beschikbare ruimte in de faciliteit, de eventuele betalingsachterstand en de begunstigde van de afgegeven garanties, zijn te downloaden voor gebruik in eigen rapportages.
worden verstrekt, zullen op termijn vervallen. De verwachting is ook dat veel van de telefonisch gestelde vragen die klanten hebben over hun portefeuille, direct via het extranet kunnen worden beantwoord.
Nationale Borg zegt met dit extranet “wereldwijd de eerste aanbieder van garanties die haar relaties deze online mogelijkheden aanbiedt”.
BorgOnline zal gefaseerd worden ingevoerd en gaat gepaard met een reclamecampagne. Deze bestaat uit een mailpack en een actiesite met als thema ‘de Nationale Borg zet u op pole position’.

Reageer op dit artikel