nieuws

Nationale Assurantie Quiz maandag van start

Archief

De Nationale Assurantie Quiz, een initiatief van AssurantieMagazine en Nibe-SVV, gaat aanstaande maandag van start. Via voorinschrijving hebben al bijna tweehonderd kandidaten zich aangemeld.

Van maandag 12 januari tot en met zondag 18 januari wordt de eerste ronde van de [NAQ] Nationale Assurantie Quiz gespeeld. Deelnemers ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord via e-mail, waarna zij aan de quiz kunnen deelnemen. De quiz, die mede is mogelijk gemaakt door Avéro Achmea, wordt gespeeld op de speciale jubileumsite van AM (www.am25jaar.nl). Elke deelnemer zal 24 vragen binnen een half uur moeten beantwoorden. Onderaan het scherm loopt een klok mee, zodat men kan zien hoeveel tijd resteert voor de beantwoording van de vragen.
De beste honderd deelnemers met het hoogste AQ en snelste tijd gaan door naar de tweede ronde die op 10 maart om 13.00 uur gespeeld zal worden. De beste 25 deelnemers uit deze ronde verdienen een plek in de finale tijdens het AM JubileumEvent op 15 april met als inzet een jaar lang ‘de professional met het hoogste AQ in de branche’. In die finale zullen ook een aantal prominenten uit de verzekeringsbranche meespelen, waaronder Eric Fischer (Verbond van Verzekeraars), Rob Groenemeijer (NBVA), Dick de Bruin (NVA), Joep van den Eijkel (DIN), Boudewijn van Uden (Stad Rotterdam) en Hans Kadiks (Nationale-Nederlanden).

Reageer op dit artikel