nieuws

Monuta neemt weer uitvaartbedrijf over

Archief

Monuta heeft uitvaartverzorgingsbedrijf Kamperman in Ruurlo overgenomen. De natura-uitvaartverzekeraar verwacht binnenkort nog enkele overnames te doen.

Met de overname van Kamperman, die ook een uitvaartcentrum heeft in Lochem, zegt Monuta zijn positie als marktleider te hebben versterkt. Kamperman blijft vooralsnog onder eigen naam actief. Het bedrijf is goed voor 350 uitvaarten per jaar.
Monuta heeft verder aangekondigd binnenkort nog enkele overnames te willen doen, in het bijzonder in de provincie Noord-Holland. Pas dan zal de doelstelling van een landelijk netwerk van uitvaartbedrijven zijn bereikt. Daarna wil de maatschappij zich gaan richten op consolidatie van haar snel gegroeide organisatie, aldus het vakblad Uitvaart.
Begin vorige maand werden de Nederlandse activiteiten van het Europese uitvaartverzorgingsbedrijf SCI voor ( 40 mln overgenomen.

Reageer op dit artikel