nieuws

Meeùs breidt uit in Limburg

Archief

De Meeùs Groep, via Kamerbeek Meeùs onderdeel van Aegon, heeft het Limburgse NBVA-lid Jos van Rey Verzekeringen overgenomen.

Met de overname heeft Meeùs de dekking in Midden-Limburg uitgebreid. Van Rey (opgericht in 1970) heeft naast de vestiging in Roermond ook een kantoor in Maaseik, waarmee het aantal Belgische Meeùs-vestigingen op vijf komt. Meeùs had al vestigingen in Antwerpen, Brasschaat, Hoogstraten en Geel.
Van Rey telt 25 medewerkers en heeft een provisie-omzet van f 4 mln. Directeur/eigenaar Jos van Rey, tevens ex-Kamerlid voor de VVD, blijft actief als adviseur. Directielid Vincent Zwijnenberg wordt regiodirecteur Limburg bij Meeùs.
De Meeùs Groep telt nu meer dan veertig vestigingen en 750 medewerkers in Noord-Brabant, Limburg, Zeeland die samen een provisie-omzet van ruim f 120 mln halen.

Reageer op dit artikel