nieuws

Meer aanhangers door goede service

Archief

Reclame-uitgaven vormen zeker niet de grootste kostenpost van de Fideel Financiële Diensten Groep (FFDG) in Zoetermeer. Desondanks zou het bijna anderhalf jaar opererende assurantiekantoor erg goed draaien.

Potentiële klanten worden met behulp van een reclamebord op een aanhangwagen – momenteel geplaatst in Naaldwijk – geattendeerd op de voordelen die te behalen zijn wanneer zij een polis afsluiten. Verder staat FFDG vermeld in de Gouden Gids.
zegt mede-eigenaar Jan Zuidema: “Een verzekering is bij ons gegarandeerd 10% goedkoper. Dat is aantrekkelijk voor de klant, maar ook voor ons omdat het veel mondelinge reclame genereert. Zo kunnen wij onze portefeuille uitbreiden. Bovendien benaderen wij de klant op een heel andere manier. Verzekeringen waren vroeger een duister gebied, maar de klant wordt steeds mondiger. Daarom kun je beter open kaart spelen.”
FFDG verkoopt onder andere producten van Generali en heeft op het gebied van schadeverzekeringen momenteel 200 klanten. Bij de tussenpersoon kan men overigens voor een compleet financieel dienstenpakket terecht.

Reageer op dit artikel