nieuws

Max@Work werkt samen met online reisbureau

Archief

Gebruikers van het employee-benefitsplatform MaxBenefits van Max@Work (AM, nr. 8, pag. 45) kunnen tegen “aantrekkelijke voorwaarden” gebruik maken van vliegtickets van online reisaanbieder ebookers.nl.

Ter ondersteuning van de personeelsafdeling heeft Max@Work het online communicatieplatform MaxBenefits ontwikkeld. Dit platform biedt de mogelijkheid om administratieve processen op het gebied van arbeidsvoorwaarden te verbeteren en te vergemakkelijken. Het systeem is modulair van opbouw.
Eén van de modules betreft de ‘Personeelswinkel’, waar nu online reizen geboekt kunnen worden. Commercieel manager Remco Vaessen van Max@Work: “De diensten van Ebookers passen goed binnen de positionering van MaxBenefits als one-stop-shop op het gebied van arbeidsvoorwaarden”.
Via de site van Ebookers kunnen niet alleen reizen geboekt worden, maar kunnen ook reisverzekeringen van de Europeesche aangevraagd worden.

Reageer op dit artikel