nieuws

Maurice Koopman nu verkoopdirecteur

Archief

Maurice Koopman (32) is de nieuwe verkoopdirecteur Intermediair Sales en Support bij Delta Lloyd. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het team Business Support, de Tussenpersonenadministratie, het team Marketing Services Intermediair en het Verkoopteam Opbouwrelaties. Koopman is de opvolger van Twan Bijsterveld, die een sabbatical heeft opgenomen en later in een andere functie zal terugkeren.

In zijn vorige functie als manager Marketing Intelligence was hij verantwoordelijk voor strategisch advies en onderzoek bij Delta Lloyd. Over zijn nieuwe functie zegt hij: “Hierin wil ik mij met name richten op het nog beter ondersteunen van het accountmanagement en het intermediair door het verlenen van marketingadvies.”
Voor zijn komst naar Delta Lloyd, in juni 2002, was Koopman directeur bij diverse franchiseformules, waaronder Garantiemakelaar, Geldexpert en Woonaccent.

Reageer op dit artikel