nieuws

Masterpiece (Chubb) komt met individuele commissariatenpolis

Archief

Masterpiece, het verzekeringsbedrijf van Chubb dat zich richt op vermogende particulieren, heeft een individuele aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en commissarissen aan zijn pakket toegevoegd.

Bestuurders- en commissarissenverzekeringen worden over het algemeen door en voor bedrijven gesloten. Omdat dit niet altijd en overal het geval is, biedt Masterpiece nu een aanvullende polis voor individueel verzekerden die één of meer bestuursfuncties en/of commissariaten hebben.
Bart-Jan Kastrop, directeur van Masterpiece Nederland, zegt zich te verbazen over het feit dat een aansprakelijkheidsverzekering op persoonlijke titel voor commissarissen en bestuurders nog niet bestond in Nederland. “Niet ieder bedrijf zal altijd een adequate dekking hebben voor het risico dat bestuurders en commissarissen lopen. Met deze aanvulling kunnen zij zich privé afdekken tegen deze risico’s”, aldus Kastrop.
De Masterpiecedekking treedt overigens pas in werking, indien een bedrijf, stichting of vereniging deze verzekering niet heeft of de bestaande dekking niet toereikend is.

Reageer op dit artikel