nieuws

Luchtvaartvergunning Palma ingetrokken

Archief

Van Palma, de verzekeraar van en voor Unilever, zijn de vergunningen voor luchtvaartuigen ingetrokken.

De Pensioen- en Verzekeringskamer heeft van Palma de vergunningen ingetrokken voor de aansprakelijkheid van luchtvaartuigen en het luchtvaartuigcasco. Palma wil hierover slechts kwijt dat de betreffende branches nooit zijn uitgeoefend.
Palma had vorig jaar een brutopremie-inkomen van e 37,4 (18,0) mln, waarvan e 1,8 (1,4) mln betrekking had op Nederlandse activiteiten. Van het totale brutopremie-inkomen had e 11,0 (8,5) mln betrekking op Brand, e 3,9 (2,1) mln op Aansprakelijkheid en e 0,2 (0,2) mln op Transport.
Het totale brancheresultaat kwam uit op e 3,8 (7,9) mln. Hiervan had e 1,9 (6,4) mln betrekking op Brand, e 1,5 (1.4) mln op Overige Varia waaronder aansprakelijkheid, en e 0,1 (0,03) mln op Transport. Het nettoresultaat kwam uit op e 2,8 (5,3) mln.

Reageer op dit artikel