nieuws

Loek van Tilburg wordt directeur CAK Volmacht

Archief

Loek van Tilburg is toegetreden tot de directie van CAK Volmacht, dat werkt onder de naam National Academic. Hij was maat en consulent bij de CAK-organisatie.

De nieuwe functie van Loek van Tilburg houdt verband met het feit dat CAK twee jaar geleden, door het vertrek van mededirecteur Nico Breur, zonder volmachtpapieren kwam te zitten. In juli van dit jaar liep de dispensatie van de Pensioen- en Verzekeringskamer af. Van Tilburg haalde op de valreep zijn volmachtdiploma, zodat niet iemand van buiten af hoefde te worden aangetrokken.
Van Tilburg zal zijn functie minstens twee jaar vervullen. Het is de bedoeling dat hij over een paar jaar wordt opgevolgd door Barthold Jongejan die adjunct-directeur is van het volmachtbedrijf. Van Tilburg was een van de zestien consulenten waarmee CAK (op fifty-fifty-basis) een maatschapverband heeft.
New York
Het Dordrechtse intermediairbedrijf richt zich, voornamelijk met ziektekostenproducten, op hbo’ers en academici. Het bedrijf, dat in het voorjaar met het personeel de twintigste verjaardag in New York vierde, hoopt dit jaar de mijlpaal van ( 100 miljoen premie-omzet te bereiken. Directeur Gijsbert Geysendorpher had gedacht de mijlpaal al bereikt te hebben, maar zegt dat de productie sinds 11 september is teruggelopen. Dat de productie in de eerste negen maanden van het jaar gewoonlijk, als gevolg van collectiviteiten, hoger is dan in de laatste drie maanden, heeft daar volgens hem niet mee te maken. “In de tweede helft van augustus stuurden twee ziektekostenmailings en in de eerste helft van september verzonden wij er één. De respons op de september-mailing was 34% lager dan op de andere mailings. De dip heeft dus duidelijk met 11 september te maken.”

Reageer op dit artikel