nieuws

Levob Privé-Combiplan vernieuwd

Archief

Levob heeft haar Privé-Combiplan vernieuwd en een speciale actie voor het intermediair op touw gezet onder het motto ‘dezelfde ingrediënten, een nieuw recept’.

Het Privé-Combiplan is een combinatie van zes verzekeringen: woonhuis, inboedel, glas, rechtsbijstand, gezinsongevallen en avp. In dit pakket heeft Levob een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is de ‘all-risks- dekking’ vervangen door een aparte verzekering, waardoor onder andere geen eigen risico meer geldt. Schade door vandalisme is voortaan niet alleen meer ‘in’ maar ook ‘aan’ en ‘om’ de woning gedekt. Onder de glasdekking valt ook de lichtdoorlatende kunststof douchecabine. De verzekeraar heeft ook de offertesoftware aangepast.
De verbeterde dekking geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Voor bestaande klanten wordt het zichtbaar bij de eerstvolgende polismutatie of op uitdrukkelijk verzoek van de tussenpersoon.
Om de verbeteringen onder de aandacht van het intermediair te brengen, heeft de verzekeraar een map samengesteld, waarin de diverse verzekeringsvormen ondergebracht zijn. Toegevoegd is een kookboek met ‘makkelijke eenpansgerechten’. De drie adviseurs die van 1 juni tot en met 1 december de meeste nieuwe Privé-Combiplannen sluiten (met een minimum van tien), worden beloond met een dinerbon voor zes (1e prijs), vier (2e prijs) en twee personen (3e prijs).

Reageer op dit artikel