nieuws

Levob komt met DubbelRekening

Archief

Levob heeft de DubbelRekening gelanceerd, een combinatie van een spaarrekening en een lijfrentekoopsom.

Met de Levob DubbelRekening wordt ingespeeld op de nieuwe belastingwetgeving. Van het bedrag dat in de loop van een jaar op de spaarrekening is gespaard, wordt aan het eind van het jaar de (fiscaal) gewenste som overgeboekt naar de DubbelkoopsomRekening. Op deze manier wordt dubbel fiscaal voordeel verkregen. De DubbelSpaarRekening geeft 4,4% rente op jaarbasis. De DubbelkoopsomRekening belegt in een Levob Beleggingsfonds. Er kan worden gekozen voor: het Levob #uropees Aandelen Fonds, het Levob #uro Obligatie Fonds, het Levob #uropees Mix Fonds, en het Levob AEX+ Fonds.
Intermediair dat voor 1 april minimaal 10 DubbelRekeningen sluit krijgt per DubbelRekening een vergoeding van #50 bij automatische incasso, en van #25 zonder automatische incasso.

Reageer op dit artikel