nieuws

Klanten van Autotaalglas kunnen wachten met Smart

Archief

Autoruithersteller Autotaalglas heeft onder de naam ‘Smart Move’ een nieuwe service aan de klanten geïntroduceerd. Voor de gelegenheid werd het circuit van Zandvoort afgehuurd.

Bij vervanging of reparatie van de autoruit kan een klant desgewenst gedurende de werkzaamheden gebruik maken van een Smart. Wanneer de ruit hersteld is, wordt de klant gebeld. De Smart kan thuis afgeleverd worden, de beschadigde auto wordt dan mee opgehaald.
Algemeen directeur Joop Moonen verwacht met de nieuwe service meer klanten te trekken. “Ik ben ervan overtuigd dat we de komende periode ons marktaandeel fors gaan vergroten”. Autotaalglas hanteert om de compleetheid van haar service te benadrukken de slogan ‘Autotaalglas, héél totaal in autoglas’.
Als publiciteitsstunt werd ervoor gekozen het circuit van Zandvoort af te huren. Genodigden konden plaatsnemen in één van de vijftig Smarts om zelf de auto en de baan te testen.
Commercieel directeur Bob Werensteyn geeft de Smarts van Autotaalglas het groene licht op Zandvoort.

Reageer op dit artikel