nieuws

Joop Waterreus draagt VNAB-hamer over

Archief

Na 12,5 jaar zitting te hebben gehad in het bestuur van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) heeft VNAB-voorzitter Joop Waterreus afgelopen week afscheid genomen

Op de foto overhandigt Waterreus (links) de VNAB-voorzittershamer aan zijn opvolger Rolf van der Wal (AON). Ook secretaris Piet van Genderen stapte op. Hun verantwoordelijkheden worden overgenomen door het management van ABZ, nu de VNAB daar wordt ondergebracht. In plaats van het VNAB-bestuur komt er een platform van verzekeraars en makelaars dat de belangen van de deelnemers aan de co-assurantiemarkt zal maken aan ‘ABZ Co-assurantie BV’. Het platform bestaat uit voorzitter Rolf van der Wal, secretaris Gijs Reijmers (Delta Lloyd) en de leden Toon van Ginkel (Van Ginkel & Co), Ad Konijnendijk (Willis Coroon), Aad Meijburg (Narsh), Henk van Calcar (Erasmus), Kees Harland (Nationale-Nederlanden) en Kees Krijgsman (Allianz Royal Nederland).

Reageer op dit artikel