nieuws

Jonkman van SPA naar Levob

Archief

Elly Jonkman (42) heeft de directie van SPA Groep verlaten en is als regiomanager in dienst getreden van Levob.

Jonkman blijft wel voorzitter van de Vereniging Federatie Financiële Planners. Ze is sinds 1994 directeur/grootaandeelhouder geweest van SPA Groep en werkte daarvoor voor Ennia (Aegon) en Equity & Law. Jonkman verkoopt de aandelen aan mede-eigenaar Pieter van Tuinen (31).
SPA Groep telt dertien medewerkers en bestaat uit drie bedrijven: Samenwerkende Pensioen Architecten (provisie), SPA Consultancy (declaraties) en een hypotheekbemiddelingsbedrijf. De hypotheekactiviteiten vinden plaats onder de vlag van Van Bruggen Adviesgroep; Rico Niels (53) heeft van dit bedrijf nog 15% van de aandelen in bezit.
Jonkman: “Levob voor mij dé partij”.

Reageer op dit artikel