nieuws

Interpolis rondt conversie Bedrijven Compact Polis af

Archief

Eind deze maand is Interpolis klaar met het omzetten van losse bedrijfsverzekeringen naar pakketpolissen. De conversie heeft drie jaar geduurd.

Interpolis introduceerde in 1998 de Bedrijven Compact Polis (BCP), een pakketpolis waarop ondernemers hun bedrijfsrisico’s kunnen verzekeren. Verkoop en acceptatie wordt gedaan door Rabobank. Sinds de introductie zijn ruim 150.000 BCP’s verkocht.
Voor het omzetten van losse polissen naar de BCP zijn alle klanten persoonlijk geïnformeerd, waarbij vaak extra verzekeringsvormen zijn gesloten. In totaal zijn 300.000 losse bedrijfsverzekeringen omgezet naar 140.000 pakketpolissen.
Twan Claessens, medewerker van Rabobank Venray Meerlo-Wanssum (tweede van links), ontvangt een beeld van Alof Wiechmann, directeur Bedrijven bij Interpolis (tweede van rechts), als dank voor de medewerking bij de conversie.

Reageer op dit artikel