nieuws

Interpolis Re: ¦ 800 mln premie

Archief

Interpolis Re, de eigen herverzekeraar van Interpolis, heeft vorig jaar een premie-omzet van meer dan achthonderd miljoen gulden gerealiseerd.

De herverzekeraar (38 medewerkers) behaalde daarbij een winst van ruim veertig miljoen. Vorige week vierde Interpolis Re zijn twintigjarig bestaan met een seminar voor klanten en medewerkers. “Wij hebben het herverzekeren binnen het eigen concern gehouden, omdat we niet afhankelijk willen zijn van derden”, zo hield directeur Toon Bullens zijn gehoor voor. “Dat neemt niet weg dat Interpolis Re wel samenwerkt met andere herverzekeraars om het risico te spreiden.”
Volgens Bullens verleent Interpolis Re zijn diensten tegenwoordig ook aan externe klanten, zoals (onderlinge) verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en grote internationale bedrijven. Vanuit Dublin bewerken Interpolis Re en Rabobank International samen de internationale markt met verzekeringen en financieringen.

Reageer op dit artikel