nieuws

Interpolis komt met mkb-pakketten

Archief

Interpolis heeft voor het mkb het OndernemersZekerPakket en het PersoneelZekerPakket gelanceerd. Het gaat om bestaande producten in een nieuw jasje en twee geheel nieuwe pensioenproducten.

Met de nieuwe pakketten biedt Interpolis de ondernemers geïntegreerde oplossingen voor hun financiële toekomst en die van hun personeel. Het OndernemerZekerPakket omvat twee verzekeringen: het InkomensZekerPlan, een bestaande flexibele aov die verzekert volgens het criterium beroepsarbeidsongeschiktheid en het Persoonlijk OndernemersPensioen, een nieuw product waarbij kan worden gekozen voor zelf beleggen of voor een gegarandeerd rendement (3% plus eventueel winstdeling.
Zelf beleggen kan – eventueel geadviseerd door Interpolis – in een van de vijf mixfondsen van Robeco. De ondernemer kan in de eerste jaren, bij opbouw van het bedrijf, uitsluitend een nabestaandenpensioen verzekeren en later de premie voor het ouderdomspensioen geleidelijk aan verhogen.
Het PersoneelZekerPakket omvat drie producten voor werknemers, waaronder de bestaande Collectieve ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering, een WAO-volgend product dat nu iets meer keuzemogelijkheden biedt. Verder omvat pakket VerzuimOplossingen voor verzekering van ziekteverzuim en WAO-gat en een premiedempingsverzekering.
Een derde product is het Persoonlijk BeleggingsPensioen, een nieuw product waarbij – net als bij het product voor de ondernemer zelf – kan worden gekozen voor zelf beleggen (door de werknemer) of voor een gegarandeerd rendement.
Nieuw is, dat voor de onderdelen van het OndernemersZekerPakket de gezondheidsverklaring telefonisch wordt afgelegd. Volgens Interpolis blijkt uit een proef, dat de ondernemers dit een prettige werkwijze vinden.

Reageer op dit artikel