nieuws

Interpolis heeft nu ook een annuleringsverzekering

Archief

Interpolis heeft de pakketverzekering Alles-in-één-Polis uitgebreid met een doorlopende annuleringsverzekering.

De doorlopende annuleringsverzekering, een voor Interpolis geheel nieuw product, kan uitsluitend worden gesloten binnen de Alles-in-één-Polis en louter in combinatie met de doorlopende reisverzekering. De annuleringspolis geeft (zonder een eigen risico) dekking voor een reis van maximaal e 1.500 per persoon met een maximum per verzekeringsjaar van e 6.000. Als de reissom hoger is dan kan voor het verschil een kortlopende annuleringsverzekering worden gesloten.
De jaarpremie bedraagt voor alleenstaanden e 38, voor partners en éénoudergezinnen e 68 en voor een gezin (inclusief kinderen tot 18 jaar) e 80.
De Alles-in-één-Polis omvat producten in de rubrieken verkeer, wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en recreatie. De varieert van 3% (2 rubrieken) tot 12% (5 rubrieken). Er zijn meer dan een miljoen van zulke pakketverzekeringen.

Reageer op dit artikel