nieuws

Internetverkoop Dela groeit 35%

Archief

Dela heeft in de eerste drie kwartalen het aantal verzekerden (netto) met 33.536 zien toenemen. De marktleider in uitvaartverzekeringen verwacht volgende maand de grens van 2,4 miljoen verzekerden te passeren.

Volgens Dela zijn vooral mailings en internet succesvolle verkoopkanalen. “De traditionele verkoop via de eigen adviseurs heeft niet te lijden onder de toegenomen verkoop van de andere kanalen”, meldt Dela. “De verzekerdenaanwas via de adviseurs blijft constant.”
De internetverkoop stijgt dit jaar naar verwachting met 35% tot een jaartotaal van 5.600 polissen. Volgens Dela is dat 8% tot 9% van de totale productie.
Dela-RVS
In bovengenoemde groeicijfers houdt Dela geen rekening met de joint-venture met RVS. De achthonderd RVS-adviseurs verkopen dit jaar naar verwachting 16.000 (11.500) Dela-polissen.

Reageer op dit artikel