nieuws

Internetsites krijgen provisie van Wellowell

Archief

Wellowell gaat exloitanten van websites betalen voor elk product dat zij via een banner, button of tekstlink op hun sites verkoopt .

Wellowell noemt deze vorm van samenwerking een affiliate-programma: websites nemen een link op naar Wellowell in de vorm van banner, button of tekstlink en kunnen hiermee geld verdienen. De exploitant van de website krijgt een vergoeding per verkocht product of per aanmelding voor de nieuwsbrief e-Well. Wellowell wil zo bezoek naar de website lokken en de naamsbekendheid verder te vergroten.
Wellowell werkt voor dit programma samen met het Amerikaanse bedrijf Commission Junction. Dit bedrijf houdt de partners op de hoogte van de beloning die hen toekomt en zorgt voor de uitbetaling hiervan.

Reageer op dit artikel