nieuws

Intermediair Woonfonds alsnog weekendje weg

Archief

Achmea-dochter Woonfonds Hypotheken moest in september het relatie-uitje naar New York afblazen. In plaats daarvan is vorige maand een weekend in Limburg doorgebracht, waarbij tussenpersonen werden geïnformeerd over de komende aanpassingen in de beleggingshypotheek van Woonfonds.

De zogeheten ‘Drie Sterren relaties’ hadden bij Woonfonds aangedrongen op een alternatief evenement. Tijdens het weekend van 23 en 24 november werd onder meer per stoomtrein naar Valkenburg gereisd, al waar men de grotten met mountainbike of quad kon verkennen. Verder werd er gedineerd en overnacht in een kasteel bij Maastricht en vond er een rondleiding plaats door de Voerstreek met een demonstratie van een schaapherder.
Nieuwe hypotheek
Tijdens een boottocht over de Maas werden de tussenpersonen alvast geïnformeerd over de uitbreidingen in de beleggingshypotheek van Woonfonds, die volgend jaar worden geïntroduceerd. Het aantal fondsen waaruit kan worden gekozen voor de vermogensopbouw wordt in 2002 uitgebreid met fondsen van onder meer Insinger en HBG. Verder wordt een mogelijkheid ingebouwd om overwaarde of een ander extra geldbedrag te gebruiken voor het verhogen van de hypotheek. Daarbij geldt wel de verplichting dat het totale hypotheekbedrag in dertig jaar moet worden afgelost. Daar staat weer tegenover dat een rekenrendement van 10% wordt gehanteerd.
De tussenpersonen van Woonfonds weten nu hoe je het beste je schaapjes op het droge krijgt…

Reageer op dit artikel