nieuws

ING Bank wint hypotheekprijs

Archief

De Image & Performance hypotheekprijs is dit jaar gewonnen door ING Bank. Onderzoeksbureau Blauw reikte de bij de prijs behorende Gouden Spreekbuis uit tijdens een congres in Scheveningen.

Volgens Blauw, dat de jaarlijks bekendheid van en waardering voor hypotheekverstrekkers onder het intermediair onderzoekt, scoort ING bij tussenpersonen het best op spontane bekendheid, ontwikkeling van de voorkeurspositie en algemene waardering en imago. Andere genomineerden waren Stad Rotterdam (de winnaar van vorig jaar), Bouwfonds, Postbank en Rabobank.
ING kwam uit het onlangs gehouden onderzoek onder tussenpersonen al uit de bus als bekendste hypotheekverstrekker. “De winnaar heeft de beste mix van bekendheid en waardering”, zegt marktmanager Sacha Weil van Blauw. “We hebben nog wel een ochtendje moeten rekenen voordat we wisten wie de winnaar zou worden. Het is dus niet zo dat de meest bekende verstrekker ook automatisch wint.”.

Reageer op dit artikel