nieuws

Hypotheek Online levert offerte in tien minuten

Archief

ICT-bedrijf Davinci heeft Hypotheek Online ontwikkeld, een applicatie waarmee het intermediair via de eigen website binnen tien minuten een bindende offerte kan verstrekken.

Wagner & Partners is de eerste die deze mogelijkheid biedt. Voorlopig kunnen alleen van Direkt Bank offertes worden aangevraagd. Deze maand wordt de applicatie uitgerold bij nog vijf intermediairketens; dan zullen van meer geldverstrekkers offertes kunnen worden uitgebracht. Het intermediair krijgt inzicht in het klantdossier en heeft de mogelijkheid daarin dingen te muteren of toe te voegen. “Het is geen applicatie die koppelt met de backoffice van de geldverstrekker. Het intermediair blijft eigenaar van de informatie”, aldus een woordvoerder van Davinci
Het aantal te sluiten producten zal op termijn worden uitgebreid met levenproducten die worden gekoppeld aan de hypotheken en er zal een koppeling worden gemaakt met een online taxatiesysteem.

Reageer op dit artikel