nieuws

Herverzekering pensioen accountants naar Reaal

Archief

Het pensioenfonds van accountantskantoor BDO Walgemoed CampsObers heeft bij Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden een herverzekering gesloten voor de pensioenregeling van de tweeduizend werknemers.

Reaal verwierf het herverzekeringscontract mede door bemiddeling van SNS bank. De verzekeraar was eerder al uitvoerder van de pensioenregeling van BDO CampsObers (dertienhonderd medewerkers), die is gefuseerd met Walgemoed Accountants & Adviseurs. Walgenmoed had haar pensioenregeling voor zevenhonderd medewerkers voorheen ondergebracht bij Nationale-Nederlanden.
Onderdeel van het pensioencontract is de ‘Virtuele Werkwinkel’, een door Reaal ontwikkeld dienstenconcept voor werkgevers en werknemers. Het concept zorgt voor een geïntegreerde communicatie tussen Reaal, werkgevers en werknemers via internettechnologie, telefonische ondersteuning en persoonlijke advisering. Sinds kort is het concept uitgebreid met de Pensioenplanner waarmee het ‘pensioengat’ in kaart kan worden gebracht.
BDO Walgemnoed CampsObers is de derde grote klant die het concept afneemt. De fusiecombinatie heeft meer dan veertig vestigingen.

Reageer op dit artikel