nieuws

Herder en Moes weg bij CEB Consulting

Archief

CEB Consulting, het intermediairbedrijf achter de verzekeringen van PSV en FC Groningen, is twee van zijn aandeelhouders kwijtgeraakt. Arnoud Moes is geschorst en Peter Herder heeft zijn aandelen verkocht.

Herder is tegelijkertijd uit de Calkhoven Adviesgroep (Groningen) gestapt. Over de redenen wil hij zich liever niet uitlaten. “Houdt het maar op een zakelijk verschil van inzicht, dat klinkt heel aardig. Meer wil ik er niet over zeggen.” Herder, nog eigenaar van Herder Assurantiën in Assen, heeft nog het meest moeite met zijn vertrek bij CEB Consulting. “De voetbalverzekeringen zijn mijn idee, dus het is wel een beetje wrang ja.”
Ondertussen blijkt CEB-directeur Arnoud Moes begin deze maand te zijn geschorst. Moes is niet bereikbaar, terwijl Herder zich onthoudt van commentaar. Gustav Calkhoven, eigenaar van Calkhoven Adviesgroep en meerderheidsaandeelhouder van CEB, houdt de kaken ook op elkaar. “Er is nog te veel onduidelijkheid”, laat hij via zijn secretaresse weten. Bij CEB wordt Moes momenteel als directeur vervangen door minderheidsaandeelhouder Barry van der Dong.

Reageer op dit artikel