nieuws

HAC schoeit bijeenkomsten op nieuwe leest

Archief

De Haagse Assurantie Club (HAC) gaat haar discussiebijeenkomsten vervroegen en aankleden met een maaltijd tegen een vriendelijke prijs, om meer bezoekers te trekken.

Gezien het aantal van circa 2200 leden, is de opkomst bedroevend laag, vindt het bestuur.
Voor het seizoen 1994/1995 worden enige discussie-avonden gehouden volgens onderstaande regeling: 17.30 uur: ontvangst in Sociëteit Pulchri Studio; 18.00 tot 19.00 uur: koud en warm buffet (incl. 2 glazen wijn); 19.00 uur: koffiepauze en ontvangst overige gasten; 19.30 tot 21.15 inleiding en vragenstelling.
Dankzij een financiële tegemoetkoming van de HAC kunnen de consumpties worden verkregen tegen ‘HAC-sociëteitstarief’ en kan men aan het warm en koud buffet deelnemen voor ‘het luttele bedrag van f 19,50’.
De eerste bijeenkomst nieuwe stijl vindt plaats op 10 oktober.

Reageer op dit artikel