nieuws

Groot alarm bij Delftse Poort

Archief

Vorige week maandagmiddag werd omstreeks half vijf groot alarm geslagen in Rotterdam. Er zou in het hoofdkantoor van Nationale-Nederlanden een explosie zijn geweest. Met ’11 september 2001′ nog in het achterhoofd, kwamen de hulpdiensten massaal in actie.

Er was in elk geval brand op de 23e verdieping van het ‘tweede gebouw’ van de Delftse Poort. Direct moest het gehele complex worden ontruimd. Binnen een kwartier stonden alle 3.300 aanwezige personeelsleden van NN en ING Bank letterlijk op straat.
Alle 900 werknemers uit gebouw II (600 NN’ers en 300 ING’ers) zijn tijdelijk in andere kantoren in de regio ondergebracht. Voor de communicatie met bijvoorbeeld het intermediair heeft dit geen gevolgen; de betrokken medewerkers zijn via de normale telefoon- en faxnummers bereikbaar.
Bij gebrek aan straatmeubilair gingen tal van medewerkers maar op het trottoir zitten.

Reageer op dit artikel